CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Mesut Başkanın En Kıymetli İşe Koyulacak İki Ayını Elinden Aldılar”

03.10.2024

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası belediye önünde toplanan yurttaşlarla buluşan Özel, “Mesut Başkanın en kıymetli iki ayı yani daha tebrikleri kabul etti, işe koyulacak iki ayını elinden aldılar, onu bu şartlar altında baştan o bir ayı saymayalım, üç ayda ondan beklentimiz yoktu. Ben onun çayını içmeye, ‘Geçmiş olsun’ demeye, ‘Yanınızdayız, arkanızdayız’ demeye gelene kadar üç tane projeyi bitirmiş, 27 tane temel atma hazırlamış. Gerçekten bu Mesut Başkan, çok acar bir başkan. Yürekten tebrik ediyorum yürekten” dedi.

Kepez Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra belediye önünde toplanan yurttaşlarla buluşan Özel, “Bir günlüğüne turizmcilerle toplantı yapmaya ve Kepez ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşümdeki mağdur vatandaşlarımızın anahtarlarımızı teslim etmeye geldim. İl Başkanımla görüştüm, dedim ki ‘Antalya’ya geldiğimde Büyükşehir Belediyesi’ne uğrayacağım ilçe belediyelerinin içinde ilk Kepez’e gideceğim çünkü Mesut Başkana, örgütümüze, ailesine sözüm var’ dedim, o sözü tutmaya geldim. Biz, Mesut Başkan’ı aday gösterirken Mesut Başkan, kazanacağına inanmıştı ve dedi ki, ‘Ben Kepez’i tanıyorum. Kepez beni tanıyor. Bana Kepezliler güveniyor. Ben Kepezlilere güveniyorum. Size söz veriyorum Kepez’i kazanacağım. Büyükşehir’i Muhittin Böcek kazanacak. Çok büyük zaferle buraya geleceğim’ dedi. O sözünü tuttu, siz sözünüzü tuttunuz” dedi. Özel şöyle devam etti:

“MESUT BAŞKANIN EN KIYMETLİ İŞE KOYULACAK İKİ AYINI ELİNDEN ALDILAR”

“Miting yaptık, mitingde zaten böyle bir sonuç alacağımız belliydi ama birilerinin ağrına gitti. O birileri Mesut Başkanı cezalandırmak için hepimizin kahrolduğu, çok üzüldüğü, bir vatandaşımızı kaybettiğimiz, bütün Türkiye’nin çok sayıda vatandaşımız için yüreği ağzına gelen teleferik kazasında olaydan aylar aylar önce görevi bıraktığı halde, ondan sonra defalarca bakım ve kontrol yapıldığı halde, kendisinin sorumluluğu olmadığı açık olduğu halde, bırakın sorumlu tutmayı, aldılar, tutukladılar ve Türkiye’ye sanki Mesut Başkan suçluymuş gibi izlenim yarattılar. Ben o günlerde Mesut Başkanıma sahip çıkmakta en ufak eksiklik göstermeyen örgütümüz adına Kepez İlçe Başkanımıza, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine ve Kepezlilere yürekten teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Ben Mesut Başkanın en kıymetli iki ayı yani daha tebrikleri kabul etti, işe koyulacak iki ayını elinden aldılar, onu bu şartlar altında baştan o bir ayı da saymayalım, üç ayda ondan bir beklentimiz yoktu. Ben onun çayını içmeye, ‘Geçmiş olsun’ demeye, ‘Yanınızdayız, arkanızdayız’ demeye gelene kadar üç tane projeyi bitirmiş, 27 tane de temel atma hazırlamış. Gerçekten bu Mesut Başkan, çok acar bir başkan. Yürekten tebrik ediyorum yürekten.”

“BU MESUT BAŞKAN, ÇOK ACAR BİR BAŞKAN”

“Şimdi bir yanımda Kepez’in kahramanı var, bir yanımda başka bir kahraman var. O da Antalya Büyükşehir’i, Antalya’yı üst üste iki kez kazanan hiçbir partiden yok tarihte. O geldi, ikinci kez kazandı, Muhittin Böcek’i yürekten tebrik ediyorum. Antalya’da üç belediye hariç ki nüfusun yüzde 95’i yani yüzde 5’i hariç yüzde 95’inde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler kazandı. Bundan sonra Antalya’da belediyecilik hizmetleri de sosyal yardımlar da bundan sonra Antalya’ya yakışan biçimde olacak. Emin olun bundan sonra Antalya Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olacak. Ayrıca Antalya’da seçimleri kazanırken ‘Türkiye İttifakı’ dedik. Kepez’de, ‘Kepez ittifakı’ dedik. İttifakımız, Kepez’de ‘İşimiz gücümüz Kepez’ diyen Mesut Başkanı, Antalya’da ‘İşimiz gücümüz Antalya’ diyen Muhittin Başkanı seçerken renklerimiz ay yıldızlı al bayrağın renkleri kırmızıyla beyazdı. Sloganımız, ‘Kırmızı beyaz en büyük Türkiye’ idi. Biz Kepez’de Antalya’da Türkiye’de sosyal demokratlar, muhafazakar demokratlar, milliyetçi demokratlar, Kürt demokratlar, yeter ki vatanını milletini bayrağını sevsin, Atatürk’ümüzü sevsin hepsiyle beraber olduk, hepsiyle beraber olacağız.”

“BU PARTİ İKİNCİ PARTİ OLAMAZ”

“Ben yıllar önce söylediğim bir sözü Kurultayda tekrarladım. Biraz önce Mesut Başkan hatırlattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’nin birinci partisini kurdu, o partiyi birinci yaptı, bu parti ikinci parti olamaz. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birinci partisidir. Her derdin var bir çaresi onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bundan şüpheniz olmasın. Burayı ziyarete geldik, meydanı doldurmuşsunuz. Hakkınızı helal edin, Kepez’e sahip çıkın, partinize sahip çıkın, Başkana sahip çıkın, Türkiye’ye sahip çıkın. Hepinizi çok seviyorum. Saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun.”


Benzer Haberler